Creëer

88%

visibility van jouw presentatie


Realiseer minstens

67%

hogere koopintentie van jouw product


Bereik zeker

73%

meer bekendheid van jouw product


Met Effective

100%

zorgeloos. Met garantie op succes

Beurspromotie

Effective Promotion Management B.V. is de perfecte partner om uw bedrijf te helpen met beurspromotie. Effective heeft al 25 jaar ervaring met het organiseren van bedrijf- en productpromoties, beursevents en meer. Bovendien kunt u bij Effective terecht voor een geïntegreerde marketingcampagne die ook uw design en online aanwezigheid optimaliseert.

Doeltreffende beurspromotie

Effective heeft al heel wat bedrijven geholpen met het organiseren van succesvolle beurspromoties. Het bedrijf is bovendien de exclusieve partner van de jaarlijkse Huishoudbeurs. Het organiseerde al veel succesvolle promoties voor bekende namen als Maggi en Robijn. Bij Effective kunt u rekenen op een originele oplossing die perfect is voor uw onderneming. Haar medewerkers bedenken in het creative lab heel wat originele ideeën voor beursstanden, online campagnes en leuke acties. Zo krijgt u steeds de beste oplossing om uw bedrijf te promoten en consumenten in beweging te brengen.

Zorgeloze campagne van A tot Z

Effective biedt uw bedrijf een volledige service van A tot Z. Haar team bedenkt niet enkel het ideale concept voor uw beurspromotie, maar voert het ook helemaal voor u uit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt dus volop genieten van de goede resultaten van de campagne. Wacht niet en laat Effective ook uw beurspromotie regelen. Bel ons nu: 030 – 634 72 20.

  • Velden met een * zijn verplicht