Creëer zichtbaarheid

 

 

Realiseer hogere koopintentie 

 

 

Genereer meer bekendheid

 

 

 

100% zorgeloos met Effective!

 

Effective

Effective is meer dan 30 jaar succesvol in merkactivatie. Wij weten als geen ander hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken en beraken. Wij zijn marktleider op het gebied van merkactivatie op consumentenbeurzen. Onze expertise is gericht op beurzen en events, maar ook zijn wij ervaren in het opzetten van sampling campagnes en instore en nearstore activaties. Wij geloven in de kracht van face-to-face marketing en hebben ook de statistieken om dit onderbouwen. De resultaten die bedrijven zien tijdens en na een merkactivatie die wij voor ze uitvoeren zijn vaak zo goed dat wij met meerdere klanten al een jarenlange samenwerking hebben.

De onderscheidende stands van Effective op consumentenbeurzen als de Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek, 50PlusBeurs en de Margriet Winterfair laten zien wat merkactivatie kan doen voor ieder type product waarbij we in een hele korte periode heel veel mensen kunnen bereiken.

Op evenementen kunnen wij als geen ander een passende en creatieve merkactivatie aanbieden die de koppeling maakt tussen het merk, het product en het evenement en de daarbij behorende doelgroep. Denk aan sportevenementen, muziek festivals, foodtruck festivals en parades. Van concept tot executie, Effective regelt het voor je.

Wil je de rotatie in de winkel vergroten, dan is een instore of nearstore campagne heel effectief. Samen kijken we naar de doelstelling en op welke wijze je dit het best kunt uitvoeren voor jouw merk.

Onze werkwijze

  • Wij starten altijd met de doelstelling vanuit jou als merk. Wat wil je bereiken? Jij kent jouw merk en product tenslotte het beste. Samen bekijken wij wie je klant is, waar je klant is en hoe we de klant kunnen verleiden tot het aankopen van jouw product.
  • Daarna begint het creatieve traject. Onze eigen designers, marketeers en sales activators bedenken één of meerdere concepten op maat. Geen kant-en-klare oplossingen, maar ook geen dure maandenlange creatieve sessies, gewoon effectief!
  • Maar daar houdt het niet bij op! Nadat we overeengekomen zijn waar en hoe we jouw merk gaan activeren zorgen wij dat deze van A tot Z perfect wordt uitgevoerd. Wel zo effectief, want wij weten exact wat jouw merk nodig heeft én we hebben de beste mensen in dienst om jouw activatie succesvol uit te voeren!
  • En ook dan houdt het nog niet op. Een activatie is pas succesvol als de doelstellingen behaald zijn. Na iedere activatie analyseren en presenteren wij daarom het resultaat en kijken vooruit naar de volgende activatie.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht