Creëer

88%

visibility van jouw presentatie


Realiseer minstens

67%

hogere koopintentie van jouw product


Bereik zeker

73%

meer bekendheid van jouw product


Met Effective

100%

zorgeloos. Met garantie op succes

Fieldmarketing bureau

Het beste fieldmarketing bureau voor uw campagnes? Da’s Effective Promotion Management B.V. Effective heeft met haar 25 jaar ervaring heel wat kennis in zowel de theorie als de praktijk van fieldmarketingcampagnes. Het bureau is dus de perfecte partner om uw campagne van begin tot eind uit te werken.

Het fieldmarketing bureau met service op maat

Het team van Effective gaat in haar creative lab op zoek naar de beste fieldmarketingcampagnes die aansluiten bij de waarden en uitstraling van uw onderneming. Hiervoor baseren ze zich op de resultaten van hun innovatieve onderzoeken. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met de resultaten die u wilt behalen.

Theorie en praktijk

Dit fieldmarketing bureau levert originele marketingideeën, maar zorgt ook voor de volledige uitwerking van het concept. Zo organiseert Effective beursdeelnames, in-store promoties en houden ze zich ook bezig met het ontwerpen van displays en point of salemateriaal. U hoeft dus helemaal niets te doen, behalve genieten van de uitstekende resultaten. Effective weet immers dat één op één contact met de consument de beste manier is om uw bedrijf te promoten.

Start nu uw campagne met Effective

U hoeft niet langer te zoeken naar het perfecte fieldmarketing bureau om u te helpen met uw marketingcampagnes. Op Effective kunt u rekenen. Neem contact met ons op via, e-mail of bel ons op 030 – 634 72 20. Dan bespreken we met u de volgende stappen voor het behalen van uw doelstellingen.

  • Velden met een * zijn verplicht