Creëer

88%

visibility van jouw presentatie


Realiseer minstens

67%

hogere koopintentie van jouw product


Bereik zeker

73%

meer bekendheid van jouw product


Met Effective

100%

zorgeloos. Met garantie op succes

Merkactivatie

Merkactivatie is belangrijk voor uw onderneming om in nauw contact te blijven met de consument. Werk daarom samen met Effective Promotion Management B.V. Dit marketingbureau zit zich al 25 jaar in om bedrijven te helpen met hun marketingcampagnes.

Succesvolle merkactivatie concepten

Effective werkte reeds samen met enkele grote namen zoals Robijn en Maggi om consumenten te engageren met hun producten. Het bedrijf weet als geen ander dat één op één contact met de consument de beste manier is om een goede relatie te creëren met uw onderneming. Het team van Effective bedenkt in haar creative lab daarom steeds originele concepten die aansluiten bij de waarden van uw merk en het gevoel dat u wilt uitstralen. Dit garandeert de beste resultaten voor uw marketingcampagnes. Bovendien worden alle concepten gebaseerd op grondig onderzoek naar de passies en motivatie van de consument.

Merkactivatie online en offline

Bij merkactivatie is het belangrijk om het doelpubliek te bereiken, zowel offline als online. Daarom werkt Effective met geïntegreerde campagnes. Zo bedenkt het bedrijf een leuke actie of event, maar ook een overkoepelend concept op verschillende kanalen. Door tevens online te gaan, kan uw onderneming bovendien meer mensen bereiken. Dit is de perfecte manier om mensen aan uw product te doen denken en houden.

Start vandaag

Wacht dus niet langer en start vandaag uw marketingcampagne voor merkactivatie op met Effective. Neem contact met ons op via e-mail, of bel 030 – 634 72 20 en wij gaan meteen voor u aan de slag.

  • Velden met een * zijn verplicht