Creëer zichtbaarheid

 

 

Realiseer hogere koopintentie 

 

 

Genereer meer bekendheid

 

 

 

100% zorgeloos met Effective!

 

Promotie op festivals

Bent u op zoek naar een partner om uw bedrijf te helpen met een promotie en activatie op festivals? Dan bent u bij Effective Promotion Management aan het juiste adres. Als markteleider in brand & sales activation weet ons bedrijf perfect hoe we u daarin kunnen bijstaan.

De expert in promotie en activatie op festivals

Effective houdt zich al sinds 1992 bezig met het organiseren van beursdeelnames en promotieacties. Uw bedrijf helpen om mensen te activeren op festivals om uw product te kopen of diensten te gebruiken, daar hebben zij verstand van. Zo is Effective bijvoorbeeld een exclusieve partner van de jaarlijkse Huishoudbeurs.

Hoe helpt Effective uw bedrijf?

De werknemers van Effective weten perfect welke oplossing het beste past bij uw bedrijf en hoe ze de promotie en activatie op festivals het best voor u verzorgen. Bovendien neemt Effective de hele uitvoering van het event op zich. Zo ontnemen ze u heel wat zorgen. Naast mensen activeren op festivals om uw producten te kopen, helpt Effective u ook met uw design en online aanwezigheid. Een geïntegreerde campagne met crossmediale aanpak is immers belangrijk om uw bedrijf vanuit alle kanalen te boosten en om zo veel mogelijk klanten te activeren.

Creatieve oplossingen op maat

Om een doeltreffende promotie te organiseren op festivals die klanten aanzet tot actie, doet Effective onderzoek in haar persoonlijke creative lab. In dit lab bedenken haar medewerkers creatieve oplossingen, leuke stands, originele sociale mediacampagnes en meer. Zo krijgt u de beste oplossing voor uw onderneming die zorgt voor meer visibility en hogere productbekendheid en koopintentie. Bent u ook benieuwd hoe Effective uw bedrijf kan helpen met de activatie van klanten op een festival? Bel ons snel op 030 – 634 72 20 of stuur een mail.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht